Onze educatie

De uitvoering van de omgevingsvisie nodigt uit tot een uitreikende houding naar participerende partijen. Dit vraagt om een meer proactieve en oplossingsgerichte houding binnen het proces. Daar zijn aanvullende kennis en het aanleren van nieuwe vaardigheden cruciaal bij.

De Gelukkige Gemeente werkt nauw samen met docenten uit (lokaal) bestuur, kennisinstellingen en het werkveld om deze kennis en vaardigheden op een toegankelijke en direct praktisch toepasbare wijze beschikbaar te maken.

Wil je een maatwerk training over een specifiek onderwerp buiten onze huidige trainingen? Mail ons en we gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Over De Gelukkige Gemeente

De Gelukkige Gemeente is een platform dat een betekenisvolle bijdrage wil leveren bij het vinden van oplossingen op complexe opgaven.
Wij doen dat door procesbegeleiders en inhoudelijk deskundigen te verbinden aan eigenaren van die opgaven. De expertise van de Gelukkige Gemeente ligt in het maken van de vertaalslag van opgave naar actieplan en een breed gedragen uitvoering.
De Gelukkige Gemeente is een merknaam van Co-lumbus BV.

Co-lumbus is in essentie een design thinking bureau dat opvalt door de integratie van designthinking, overheidsmarketing en strategische communicatie. De dagelijkse leiding wordt gevoerd door Mirjam van der Werff Wübbels en Nico Bulatoff

Meer over ons

Ook werken aan eenGelukkige gemeente?

Neem contact op